Tapte mot Danmarks juniorjenter – Ravens
Marielle Nordvang i sin første offisielle kamp for Romerike Ravens. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Tapte mot Danmarks juniorjenter

Tirsdag formiddag spilte Ravensjentene mot det danske U19 laget under SOC, Scandinavian Open Championship. Et litt redusert Ravenslag fikk imidlertid en fin start på kampen mot danskene, og var i front med både en og to måls ledelse et godt stykke.

Troppen var en god blanding da noen ikke skal ha den type trening av ulike årsaker, og noen borte. Så ble et variert lag som har trent lite sammen, noe som ikke har vært fokus heller i denne perioden. Gøy å ha med tre stykker fra Lillestrøm (en av partnerklubbene), forteller hovedtrener Ane Mällberg om dagens tropp mot Danmark.

Danskene fikk imidlertid mobilisert og fant hullene i forsvaret til våre jenter, og fikk snudd kampen til en fire måls ledelse inn til pausen. Danmark 18, Ravens 14.

Med mange nye konstellasjoner gjorde at Ravens aldri helt fant rytmen og det gode samarbeidet verken fremover eller bakover og danskene kunne sakte og sikkert avanser til en solid seier, 34-23.

Kampen startet bra. Mye bra å ta med seg fra flere perioder i kampen. Så ser man jo at spillerne bærer preg av en tung oppkjøring med ganske harde økter. Noen hadde også testing før kampen i dag, så lite tvil om at det ikke var så mye sprut igjen.

Kampen mot Danmark var noe av det siste Ravensjentene hadde på programmet før en velfortjent ferie venter.

Nå blir de siste fysiske testene gjennomført før en god ferieperiode. Oppstart 26 juli med noen treninger før avreise til Danmark og Generation. Spillerne har trent veldig godt i en lang periode nå, så nå gjelder det å holde det oppe på egenhånd til vi samles igjen. Benytter anledningen til å ønske alle en riktig god sommer!, avslutter en blid hovedtrener som gleder seg til sesongstart