Tidenes beste utstyrsavtale – Ravens
Anders Mårdalen , Assistco (venstre) og Kjetil Ryen fra Comet Sport sammen med RHK jenter

Tidenes beste utstyrsavtale

Det ble feiret med kake hos Comet Sport i Lillestrøm i forbindelse med signering av ny utstyrsavtale med Hummel. Sponsoravtalen fornyes på et historisk godt nivå.

Langt samarbeidsforhold
RHK har samarbeidet med Comet Sport siden 1991. Gjennom årene har klubben hatt flere forskjellige sportsmerker via den kjente klubbforhandleren i Lillestrøm. -Vi vurderte flere muligheter, men valget var egentlig ikke så vanskelig når vi fikk forhandlet ferdig. Samarbeidet har vært veldig bra med både Comet og Assistco (Hummels distributør). De har alltid stilt opp og vi har hatt et fruktbart og ikke minst veldig ryddig forhold, forteller sportssjef Svein Strømberg.

Det ble feiret med kake i butikken til Comet Sport

Bredt sortiment og sikre leveranser
For klubbens del betyr det mye at også bredden blir ivaretatt med sikre leveranser og oppfølging. Det brede sortimentet og god leveringsdyktighet ble også vektlagt ved valg av partner. -Hummel har god kvalitet på håndballutstyret sitt. I tillegg har de også et veldig bra utvalg på fritidstøy med populært design, forteller Frank Borghagen, som er klubbens materialforvalter.

Faksimile fra Romerikes Blad

Linker:
Assistco (importør av Hummel)

Comet Sport Lillestrøm (Romerikes største leverandør av sportsutstyr til klubber, foreninger og firmaer)

HUSK KAMP PÅ SØNDAG KL.18:00
Rælingen-Follo HK Damer i Marikollhallen