Topper scoringslista – Ravens
Andrea Hanssen

Topper scoringslista

Andrea Hanssen har storspilt for Rælingen i de ni første kampene. Nå troner hun på toppen av scoringslista i Grundigligaen!

Det har blitt mer ansvar enn først ventet for unge Hanssen. Allerede til 2.seriekamp overtok hun kapteinsbindet etter at Leila Laksiri måtte gi seg grunnet graviditet. – Det er jo veldig gøy at det har løsnet både for laget og meg. Vi har jobbet hardt gjennom flere år. For egen del har jeg fått mye tillitt og blitt mer sentral i spillet vårt. Da er det deilig å lykkes, forteller Andrea Hanssen.

For alle håndballekspertene er det nok like overraskende at Hanssen er på topp som at Rælingen har tatt åtte poeng så langt. – Før sesongen var jeg ikke i tvil om at hun var topp 10 kandidat, men jenta har vokst med oppgaven og gått foran som en hærfører, sier sportssjef Svein Strømberg.

Som toppscorer og kaptein legger Andrea Hanssen ikke skjul på sesongens målsetting. – Vi har helt siden vi takket ja til plassen i Grundigligaen hatt fokus på en og en kamp. Selvsagt er målet å holde plassen, og jeg har ingenting imot om å sloss om toppscorertittelen, avslutter Hanssen med et lurt smil

Printscreen fra handball.no

Toppscorerliste nov 15