Unge talenter fortsetter reisen i Rælingen – Ravens
Frida Haug Hoel og Stina Seline Rosenberg Strengenes, Rælingen

Unge talenter fortsetter reisen i Rælingen

Frida Haug Hoel og Stina Seline Rosenberg Strengenes fortsetter karrieren i Rælingen. Ungjentene er født i 1998, men har allerede opplevd mye som håndballspillere. Med kamperfaring fra øverste liganivå og juniorlandslaget har Frida og Stina hatt en solid utviklingstrapp og spillearena.

Fokus på kvalitet i treningshverdagen
Jentene er tydelige på at det fortsatt må jobbes med den fysiske treningen. Stina er et av de aller største linjespillertalentene i landet og har spesiell oppfølging på den fysiske treningen fra landslaget. -Jeg ønsker å bli mer duellsterk. Vi må gjennomføre en god oppkjøring og vedlikeholde dette gjennom sesongen. Det er gøy at Frida også blir med videre. Hun er en utrolig bra skytter og det er morsomt å stå sammen med henne på banen. I tillegg sprer Frida også mye god stemning, forteller Stina om lagvenninnen.

Frida har hatt en stor utvikling det siste året, og har sterke kvaliteter både fremover og bakover. -Jeg ønsker å prestere jevnere og bli en større bidragsyter i kampene vi spiller. Det blir viktig å ha fokus på detaljene i treningsarbeidet, forklarer Frida som også har superlativer om lagvenninnen sin. -Jeg har spilt med Stina i mange år, og gleder meg til å spille med henne. Stina er utrolig god til å sette sperrer og å rykke i rommet så jeg finner henne, avslutter Frida