Ut i marka: -Vi har blitt bedre kjent – Ravens

Ut i marka: -Vi har blitt bedre kjent

Rælingens håndballkvinner følger planen for oppkjøring til Rema 1000-ligaen. I tillegg til håndballtreninger, fysiske økter og teori, har laget også gjennomført en overnattingstur i marka som et ledd i teambuildingen.

Samarbeid og konkurranser
Det var stor spenning før laget skulle på tur. Spillerne ble inndelt i grupper der samarbeid stod i fokus. Det startet med oppmøte på Losby gård. Her ventet 8 kanoer som skulle rulles inn til Mønevann. Så skulle det padles til Fløyta, gjennom Knurra og ende opp ved Røyrivann hvor leirplass skulle etableres. Laget ble delt i fire grupper som gjennom dagen gjennomførte seks konkurranser. Første konkurranse var å lage den beste campen med hjelp av presenning og tau. Så var det kameratredning i kano som utfordret samarbeidsevnene. Dette ble løst imponerende bra. Til slutt ble det gjennomført kokkekonkurranse, der oppgaven var å lage tre-retters middag.

Vellykket tur
Hovedtrener Ane Mällberg hadde regien gjennom helgen. Spillerne ble satt på mange prøver og fikk også erfare hvor viktig det er å etablere en god camp dersom man skal klare seg gjennom et voldsomt regnskyll. -Målet med turen var å sitte igjen med et bedre samhold, felles erfaringer og opplevelser. Konkurransene gikk på samarbeid. I tillegg fikk spillerne også fritid til å bade, spise, snakke sammen og rett og slett ha det hyggelig. De visste ikke at det ikke var mobildekning dit vi skulle, men det synes de også var veldig positivt å være 24t sammen uten andre forstyrrelser. Tilbakemeldingene fra laget har vært veldig gode. Det kom opp mye positivt som vi tar med oss videre og bygger videre på. Alt fra ideer til gode samtaler. Vi ble også enda bedre kjent alle sammen, sier Ane Mällberg

Se video fra turen