-Vi blir jagende etter – Ravens
Frida Haug Hoel (Romerike Ravens)

-Vi blir jagende etter

Ravens hadde ikke helt kursen på vingene sine i oppgjøret mot Oppsal. Jentene ble tidlig liggende etter og det utviklet seg til å bli en vanskelig oppgave. -Vi brukte masse krefter på å jage etter, sier Frida Haug Hoel.

Kampen var ikke mange minuttene gammel og Ravens måtte konstatere at de lå fem mål bak. Unøyaktige avslutninger og for lange avstander mellom forsvarsspillerne ga en start på kampen som lignet et mareritt. Med syv minutter igjen av omgangen hadde laget kjempet seg opp til uavgjort. Innsatsen var forgjeves. I sluttminuttene var jentene ikke skarpe nok. De ble straffet og måtte gå til pause fire mål bak motstanderen.

Se reaksjoner etter kampen (videointervju med Frida Haug Hoel)

Bakkene var like bratte etter pause, men periodevis var det godt spill og midtveis i omgangen var forskjellen kun to mål mellom lagene. Sjansen til å komme helt ajour ble kastet bort. Skuffelsen etter tapet var ikke til å skjule. Dette var en kamp Ravens mente de hadde hatt en god sjanse til å kapre poeng.

En skuffet gjeng med spillere etter kampen

Jentene var ikke nådige i forhold til egne prestasjoner. Målvakt Vilde Johansen mente hun selv burde tatt noen av skuddene, men var tydelig på at energien og besluttsomheten var en mangelvare. -Jeg mener vi må klinke til enda mer. Min påstand er at vi er gode nok, men må være mer lojale til avtalene som er inngått og ikke minst stille tøffere krav til hverandre.

Oppsal – Romerike Ravens 32-26 (15-11)
Link til kamprapporten