-Vi feller oss selv – Ravens
Marielle Nordvang, Romerike Ravens

-Vi feller oss selv

Lokaloppgjør lever sine egne liv. Så langt denne sesongen har Ravens kun hentet to poeng i kampene mot Follo, Oppsal og Aker. Etter oppgjøret mot laget fra Oslo-Vest var det en skuffet gjeng i Ravens garderoben som måtte høre Aker juble på den andre siden av veggen.

Det ble som de fleste spådde på forhånd en jevnspilt kamp. Aker Topphåndball leverte entusiasme i kjent stil, men det var kamp om poengene til siste slutt. Ravens måtte bite i seg et bittert ettmåls tap. Tidligere Aker-spiller, Marielle Nordvang, var definitivt «på jobb» i Ravens-trøya. Nesoddenjenta storspilte og ble kampens toppscorer med ni nettkjenninger.

-Det er innafor bakover, men vi klarer ikke å fullføre. Vi feller oss selv på den taktiske vurderingen, spesielt i overtallsituasjonene. Vi mister hverandre i dag, for vi mangler kontakt og ro. Oppe i alt dette er det gledelig at Marielle leverer, sier hovedtrener Ane Mällberg

Se videointervju med Marielle Nordvang:

Ravens kan i dvele lenge etter tapet, for allerede kommende søndag venter Gjerpen. Skienslaget har åpnet sterkt i ligaen og det er duket for nok en tett duell.

Kampfakta
Aker Topphåndball – Romerike Ravens 24-23 (12-12)
Mål Ravens: Marielle Nordvang 9, Astrid Mjøen Holstad 4 (4), Frida Haug Hoel 3, Maja Muri 3, Hanna Örtorp 1, Linnea Säreborn 1, Kristin Eskerud 1, Sarah Deari Solheim 1
Toppscorer Aker: Angunn Gudmestad 6
Utvisninger: Ravens 1×2, Aker 4×2
Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal
Tilskuere i Ullernhallen: 280