Vi gleder oss til lokaloppgjøret – Ravens
Andrea Hanssen og Kathrine Hjelmeland, Rælingen

Vi gleder oss til lokaloppgjøret

Rælingen startet sesongen uten forventninger. Håndballekspertene var skjønt enige om at Romerikslaget var sjanseløse. I første seriekamp var Nordstrand klare favoritter, men Rælingen overrasket alle andre enn seg selv ved å vinne. – Vi trodde det var mulig å vinne da og tror det er mulig nå også. Noen synes kanskje det er litt spesielt at vi ikke anser oss selv som favoritter, men det kan jeg understreke at vi ikke er. Dette er en helt åpen kamp, men Norstrand «må vinne». Jeg tror vi kan ta denne duellen, men vi må absolutt ingen ting. Vårt hovedfokus er fortsatt å utvikle prestasjonene våre, konkluderer Michael O’Sullivan.

Nordstrand tok sin første seier i hjemmekampen mot Molde på søndag. Hjemmelaget viste sine kvaliteter i kontring- og ankomstspillet. – Det skal bli spennende å se om vi kan kopiere det vi gjorde sist. Vi lærte å ta på alvor tempoet Nordstrand kan vise på sitt beste, avslutter O’Sullivan.

Rælingen stiller med samme mannskap som i de to første kampene på nyåret. Kun Christina O’Sullivan mangler i troppen. Hun er under opptrening etter meniskoperasjon og forventes klar i slutten av februar dersom utviklingen fortsatt er positiv.

Kampen mellom Nordstrand og Rælingen spilles i Bjørnholthallen onsdag 13.januar kl.19:00. Vi håper mange fra Rælingen kommer og støtter jentene. Kampen vises også på www.handballtv.com