Topphåndballen har lagt et krevende halvår bak seg. Mye tyder på at pandemien sterkt vil prege ligaen og kampprogrammet resten av sesongen.

Med to ukers stopp i serien og usikkerhet, arbeider NHF med en ny terminlisteplan. Rema 1000-ligaen ser ikke ut til å bli ferdigspilt før tidlig i mai måned.

Les også: Alle kampene i januar utsatt

Trenerteamet og spillerne i Rælingen mener selv de har håndtert situasjonen på en god måte. -Vi har blitt gode til å være løsningsorienterte. Vi har fokus på det vi kan gjøre noe med, sier Ane Mällberg.

Hovedfokus i samfunnet er nå å slå ned pandemien. Det er gledelig at vaksinasjonsprogrammet har startet. Dog gir det både bredde- og toppidrett utfordringer de stedene i landet der idrettshaller velges til formålet. -Vi jobber for å skape best mulig rammebetingelser i hverdagen. Vi skal skape gode treninger og ta tak i det vi må jobbe med videre. Perioden vi står i er en god mulighet til å få samlet oss, evaluert og trent godt etter den siste seriekampen vi hadde. Vi har helt klart lært mye som individer og som lag. Nå handler det om å finne gode tiltak som kan gjennomføres, avslutter Mällberg.