-Vi har fokus på det vi kan gjøre noe med – Ravens

-Vi har fokus på det vi kan gjøre noe med

Topphåndballen har lagt et krevende halvår bak seg. Mye tyder på at pandemien sterkt vil prege ligaen og kampprogrammet resten av sesongen.

Med to ukers stopp i serien og usikkerhet, arbeider NHF med en ny terminlisteplan. Rema 1000-ligaen ser ikke ut til å bli ferdigspilt før tidlig i mai måned.

Les også: Alle kampene i januar utsatt

Trenerteamet og spillerne i Rælingen mener selv de har håndtert situasjonen på en god måte. -Vi har blitt gode til å være løsningsorienterte. Vi har fokus på det vi kan gjøre noe med, sier Ane Mällberg.

Hovedfokus i samfunnet er nå å slå ned pandemien. Det er gledelig at vaksinasjonsprogrammet har startet. Dog gir det både bredde- og toppidrett utfordringer de stedene i landet der idrettshaller velges til formålet. -Vi jobber for å skape best mulig rammebetingelser i hverdagen. Vi skal skape gode treninger og ta tak i det vi må jobbe med videre. Perioden vi står i er en god mulighet til å få samlet oss, evaluert og trent godt etter den siste seriekampen vi hadde. Vi har helt klart lært mye som individer og som lag. Nå handler det om å finne gode tiltak som kan gjennomføres, avslutter Mällberg.