-Vi har tatt et steg videre som lag – Ravens
Daniel Birkelund, Rælingen

-Vi har tatt et steg videre som lag

Rælingens mål er å sanke nok poeng slik at fortsatt spill i eliteserien blir en realitet. -Vi har hatt en god arbeidsperiode, trent godt og det kjennes som vi har klart å ta et steg eller to videre som lag, sier RHKs hovedtrener Daniel Birkelund

Snart halvspilt
Med to måneder siden forrige seriekamp ser Birkelund resten av sesongen som et etapperitt. Det gjenstår tretten av de tjueto seriekampene.
-Vårsesongen kommer jo litt i bølger. Først to kamper tett på hverandre, så de tre antatte topplagene på stripe i februar. Deretter kommer en intensiv og spennende periode mot slutten av sesongen med 8 kamper fra 27.februar til 10.april. Der skal sesongen avgjøres og det er en periode jeg håper at vi skal være på vårt aller beste.

Venter tøff kamp på søndag
-Tertnes har medaljeambisjoner og jeg tror de har en veldig god sjanse til å snyte Larvik for bronsen. Samtidig er de et lag som varierer i prestasjonene. I løpet av høsten har de f.eks. tapt for Oppsal og slått Larvik med femten mål.  X-faktoren inn i kampen mot Bergenslaget er selvfølgelig at det er 2 måneder siden siste kamp for begge lag. Hvem er minst rusten og håndterer det best, undrer RHKs trener.

Klar seriefavoritt
Alle eksperter holder Vipers som den klare favoritten til å vinne seriegullet i eliteserien. Birkelunds deler denne vurderingen. -Jeg tror det blir en spennende andre halvdel av sesongen. For de fleste lagene blir særlig perioden fra slutten av februar og frem til serieslutt i april avgjørende. Vipers tar gullet og  Storhamar sølvet. Tertnes og Larvik kjemper om bronsen, mens Fredrikstad og Byåsen plasserer seg trygt i ingenmannsland. Resten sloss om de siste sluttspillplassene og for å unngå nedrykk.

Rælingen møter Tertnes på søndag kl.18:00 i Marikollhallen. Allerede førstkommende onsdag reiser laget til Kongsberg for å måle krefter med Skrim.