-Vi jakter alltid poeng og gjerne en skrell mot de beste lagene – Ravens

-Vi jakter alltid poeng og gjerne en skrell mot de beste lagene

Ravens startet det nye året med en knalltøff bortekamp mot Storhamar. Nå venter en like tøff motstander på bortebane mot Molde.

Det var en skuffet gjeng etter den jevnspilte kampen mot Storhamar. Ane Mällberg ser ingen grunn til å dvele over tapet før oppgjøret i Rema 1000-ligaen mot Molde.

-Etter at vi fikk summet oss litt synes vi at det var mye bra å ta med seg inn mot neste kamp. Vi har en utviklingsorientert tilnærming til denne type kamper. Klarer vi å ta eierskap til oppgavene er det poengmulighet i alle kamper. Vi står i en fin posisjon og har alt å vinne. Som lag jakter vi alltid poeng og gjerne en skrell mot de beste lagene, sier Mällberg.

Ravens-treneren forbereder seg alltid godt sammen med laget sitt, og er klar over motstanderens styrker.

-Molde er et meget godt lag som også har stort tempo. Det blir igjen en tøff kamp for vår del, men vi skal gjøre vårt for å gripe mulighetene. I januar måned møter vi flere lag med gode enkeltspillere. Det gir oss muligheten til å vise at vi jobber riktig, avslutter Mällberg

Moderklubben Molde HK ble stiftet i januar 1961, med utspring fra Sportsklubben Olymp. Allerede året etter stiftelsen vant MHK junior-NM med den senere landslagskjempen og landslagstreneren Karen Fladset på banen (seier 6-4 !!!) over Brandval i finalen i Nordstrandshallen – etter ekstraomganger!
Laget rykket opp fra 1. divisjon første gang som satsingslag i moderklubben Molde HK, men før eliteseriedebuten i 2015 ble Molde HK Elite skilt ut som et allianselag til moderklubben

Historikk om Molde HK

Tor Odvar Moen har vært hovedtrener i Molde noen sesonger, og dermed fått tid til å bygge laget slik han ønsker. Medaljekandidatet ble etter fjorårets sterke sesong direkte kvalifisert til Europacupspill.

-Laget er er styrket både i topp og bredde, noe som så absolutt tilsier at vi skal være med å slåss i toppen av ligaen. Vipers vil nok en gang vinne alt, men bak dem er det plasser «up for grabs». På papiret ser ligaen jevnere ut enn på lenge, så det bør bli en fantastisk sesong for alle spillere og deres publikum, uttalte Moen før sesongstart.

Se Molde-Ravens onsdag 11.januar kl.18:00 på TV2 Play