-Vi må bli skarpere på de gode sjansene – Ravens

-Vi må bli skarpere på de gode sjansene

Molde gjestet Marikollhallen som favoritter. I RHK-leiren så man på oppgjøret som åpent og øynet mulighet for å hente en etterlengtet seier.  Romsdalslaget var best da kampen vippet i 2.omgang og kunne reise hjem med begge poengene.

Svak start
Det ble ingen god start for RHK. Sherin Obaidli satte inn 5-1 ledelse til gjestene i det femte spilleminutt. Hos hjemmelaget var Marte Juuhl Svensson og Anniken Wollik toneangivende. Med Karoline Strømbergs redusering til 6-8 litt midtveis i første omgang ble det liv i kampen igjen. Det var jevnspilt i siste del av omgangen, men Molde hadde marginene på sin side og kunne gå til pause med tre måls ledelse.

Se videointervju med Karoline Strømberg og Marte Juuhl Svensson (artikkelen fortsetter under videoen)

RHK måtte jage Molde fra start. Etter en god start i 2.omgang gikk RHK opp i ledelsen for første gang i kampen. Deretter ble de felt av egne feil. Hør Karoline Strømberg og Marte Juuhl Svensson oppsummere. Resultat 20-27

Posted by Rælingen HK on Wednesday, 27 March 2019

Sjokkåpnet i 2.omgang

I andre omgang var det fyr i Rælingsgjengen. I alle fall i første del. Gjestene fikk ikke sin første nettkjenning før kampuret hadde passert 37 minutter. I denne perioden ledet RHK to ganger, men så stoppet det opp. Molde tok bedre vare på sine muligheter. Sakte men sikkert dro de i fra, og da sluttsignalet gikk kunne gjestene juble for 20-27 seier.

Vant ikke mange nok dueller

-Vi gjør en ok kamp, men er skuffet og lei oss over at vi taper. Vi har gode perioder og starten av andre omgang er fenomenal. Dessverre er vi ikke gode nok i siste delen av kampen. Jeg er litt usikker, men kanskje blir det litt oppkavet etter at vi går opp i ledelsen. Da gjør vi noen feil både forover og bakover.  Vi må bli skarpere på de gode sjansene, og ikke minst vinne kamper i kampen. I duellene mellom enkeltspillerne var Molde er mye bedre enn oss, konkluderer Daniel Birkelund.

Med tre serierunder igjen må det vinnes to for at det skal være håp for ny kontrakt i eliteserien. Allerede på søndag reiser Rælingen til Trondheim for å spille mot Byåsen. Deretter blir det en svært avgjørende kamp mot Gjerpen onsdag 3.april i Marikollhallen. Årets eliteserie avsluttes 10.april på bortebane mot Fredrikstad.

SE SAMMENDRAG FRA KAMPEN. (Artikkel fortsetter under videoen)