– Vi skal holde motet oppe – Ravens
Sara Blankevoort, Rælingen

– Vi skal holde motet oppe

Rælingens drøm om poeng mot Stabæk ble knust av høye skuldre og mangel på marginer. Gjestene traff nettmaskene mens RHK traff stengene eller Stabæks solide sisteskanse.


Stanget mot veggen
Det var jevnt de første 10 minuttene, men utvisninger kom på løpende bånd og gjorde oppgaven enda vanskeligere. Til pause lå Rælingen syv mål bak og for å få til en snuoperasjon måtte også kampen komme inn i hvitrøyenes spor. RHK forsøkte men stanget mot veggen. Omlegging av forsvarformasjonen stykket spillet opp for gjestene, men unøyaktigheten fortsatte fremover på banen.

Positivt comeback
-Vi skal holde motet oppe, forteller Andrea Hanssen som gjorde comeback etter flere måneder ute grunnet sykdom. Kapteinen endte med 5 nettkjenninger og viser at formen er i anmarsj. Også Sara Blankevoort var tilbake på banen etter et lengre skadeavbrekk. Den erfarne og tekniske høyrekanten fikk noen minutter i hver omgang. Den skadeforfulgte teknikeren kan også bli en joker i de kommende kampene dersom hun holder seg frisk.

Ser fremover
Trenerteamet hadde en god prat med jentene i garderoben etter kampen. -Vi fikk ikke tak på angrepsspillet i starten og ble vi hengende for langt bak til pause. Denne kampen kan vi bare lære av. Nå må vi så fort som mulig begynne å glede oss til neste kamp, forteller Michael O’Sullivan

Karoline Strømberg ble igjen Rælingens toppscorer. Bakspilleren ble også kåret til beste spiller.

Kampfakta
Rælingen-Stabæk 23-32 (11-18)
Link til alle kampfakta (NHF sider)

 

Stem på din favorittspiller

Publikumsfavoritten er Norsk Topphåndball sin uhøytidelige kåring av den mest populære spilleren per lag per kamp og sesong. Vi oppfordrer deg som håndballsupporter å la din stemme høre. Deltar du i avstemmingen er du med på å skape blest om favorittlaget ditt – og du er også med i trekningen av fine premier! Du kan stemme fra kampstart og til 24 timer etter kamptidspunktet