Videre i cupen – Ravens
Julie Bøe Jacobsen, Rælingen

Videre i cupen

Rælingen møter eliteseriemotstand i cupens 3.runde etter seier mot Lillestrøm HK. Kampen mot Gjerpen skal spilles onsdag 6.september kl.19:00 i Marikollhallen.

Vellykket comeback for Julie Bøe Jacobsen
Rælingsjentene skrudde på turboen en gang i hver omgang. Det var nok, men det ble ingen imponerende forestilling i et oppgjør som bar preg av å være transportetappe. -For vår del var det vellykkede comebacket til Julie kampens opptur.  Utover det er det bare å gratulere Lillestrøm jentene som » ga alt» de hadde. Der slo de oss klart og vi skal ta med oss det som inspirasjon til serieåpningen på søndag, forteller Michael O’Sullivan

Tett kampprogram 
Med avansementet i cupen blir det tre kamper på en uke. På søndag blir det hjemmekamp mot Viking TIF, før onsdagens cupkamp, påfulgt av bortekamp mot Charlottenlund søndag 10/9. -Vi må nok ta en kamp av gangen her. Sykdomsfravær av to sentrale spillere (Karoline Strømberg og Susann Nybo) reduserer bredden i troppen med tanke på å gå «all inn» på de tre kampene). Vi tenker bare på Viking foreløpig, avslutter O’Sullivan.