Vilde blir fadder for Haga IF Håndball – Ravens

Vilde blir fadder for Haga IF Håndball

Romerike Ravens har 11 partnerklubber med mer enn 3500 spillere! Før jul presenterer vi hvilken spiller som får fadderansvar for sin tildelte klubb.

Hver partnerklubb får en eller to faddere. Ravens-spilleren får også tildelt kontaktperson i partnerklubben. I tillegg har også styremedlemmene Odd Granerud og Per Erik Pedersen, sammen med daglig leder Bjørn Kenneth Muggerud praktisk oppfølging og koordinering med partnerklubbene.

Fadderordningen som sponses av Ravens hovedsponsor OBOS, er ment å knytte nærmere bånd mellom elitespillerne og breddeklubbene.

-Spillerne våre står ganske fritt i valg av aktivitet og prioriterer dette sammen med kontaktpersonen hos partnerklubben. Det kan være besøk på trening hos et lag eller en aktivitet i partnerklubben, invitere et lag til å overvære en Ravens trening, felles måltid eller noe annet. Aktiviteten må selvsagt tilpasses elitespillernes sportslige hverdag, sier Odd Granerud, styremedlem i Ravens.

Vilde Johansen blir fadder for Haga IF Håndball

Bli bedre kjent med Vilde under bildet

Foto: Ole Walter Sundlo | Sundlo Foto - sufo.no
Navn:Vilde Johansen
Født:06.09.1994
Søsken:Lillebror
Spillerposisjon:Målvakt
Tidligere klubber:Raufoss, Toten, Gjøvik, Njård og Aker Topphåndball
Sosiale medier (Instagram):vildejohansen_
Jobb eller studier:Student
Favorittbok:Må lese mer skjønner jeg
Favorittfilm:Notebook eller hobbiten
Favorittmat:Fredagstaco
Hvilke andre idretter har du drevet med, eller driver med?Fotball i mange år, og har vært innom friidrett og turning som liten