Vilde Johansen månedens spiller: -Godt forsvar har bidratt til utviklingen min – Ravens
Vilde Johansen, Romerike Ravens

Vilde Johansen månedens spiller: -Godt forsvar har bidratt til utviklingen min

Vilde Johansen har spilt flere gode kamper i Ravens-drakta den siste måneden. I publikumskåringen i sosiale medier fikk 29-åringen flest stemmer og ble dermed månedens Ravens-spiller i oktober.

-Det var veldig hyggelig å høre! Jeg føler vi har hatt god utvikling i det etablerte forsvarsspillet, og det har hjulpet meg som bakerste spiller mye, sier Vilde.

Det gjenstår to kamper i Rema 1000-ligaen før mesterskapspausen, og det er liten tvil om at ønsket om flere poeng er stor.

-Vi har en tøff bortekamp mot Sola på onsdag, men det er et lag vi har gode opplevelser mot fra tidligere. Jeg håper og tror på en bra kamp hvor vi kan utfordre Sola, og kanskje dra hjem med to poeng. Det hadde gjort veldig godt etter en tung start på sesongen. Den siste kampen hjemme mot Tertnes satser vi på full hall, god stemning og to poeng, avslutter hun med optimisme i stemmen.

Vilde som sammen med Zaynab Elmrani (22) og Emma Grøndal (19) utgjør målvaktsteamet i Ravens har utfyllende kvaliteter. Elmrani har tatt store steg gjennom oppkjøringen, og Grøndal banker på døra. Yngstemann er de neste par månedene utlånt til Sarpsborg i 1.divisjon. Dette vil gi ungjenta verdifull kamptrening i mesterskapspausen uten kamper i Rema 1000-ligaen.

Søndag 19.november inviterer DNB hele Romerike med gratis inngang til oppgjøret Romerike Ravens – Tertnes. Hent billetter på web-utsalget eller i Romerike Ravens App