Ville mest – vant fortjent! – Ravens

Ville mest – vant fortjent!

Hjemme i Marikollhallen struttet Rælingen av selvtillit. Jentene reiste seg mesterlig etter kampen mot Vipers for en uke siden.  Molde var tydelig rystet over RHKs innsats og var i realiteten aldri noen trussel.

De hvite og røde fikk en kanonstart. Allerede etter fem minutter stod det 4-0 på måltavla. – Jeg håpet at flere av jentene ville melde seg på i dag for vi har mange gode spillere i laget vårt, uttalte Andrea Hanssen. Den unge storscoreren fikk som bestilt. Denne kvelden fikk 18 år gamle Silje Arnesen sitt store gjennombrudd. Den talentfulle Skedsmojenta viste at hun har et enormt potensiale, og det var en langt fra noen beskjeden opptreden Silje viste for hjemmepublikumet. På en dag som dette er det vanskelig å trekke frem enkeltspillere, men vi kommer ikke utenom målvaktspillet til Kathrine Hjelmeland, som sammen med Cecilia Tærud Hjellnes utgjør en meget solid målvaktsduo.

På det meste ledet RHK med 12 mål. Midtveis i 2.omgang slapp Molde til og fikk betalt i flere nettkjenninger, men  RHK tok seg sammen og kontrollerte inn til en fortjent 30-24 seier.
Trenerteamet var tydelig stolte av jentenes prestasjoner etter kampen. – Det var mange som fikk utdelt rosende ord i garderoben etter en godt gjennomført kamp. Vi må fortsette å fokusere på prestasjonsmålene våre, og dette var et solid steg i riktig retning, forteller Michael O’Sullivan.