Volda-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Volda-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Med to sekunder igjen på klokka satte Anniken Wollik inn seiersmålet i den dramatiske avslutningen mot Volda på bortebane (25-26). Dermed påførte RHK vertskapet sesongens første tap og ga seg selv en etterlengtet opptur.

Fornøyd trener
-Dette var en taktisk god gjennomføring av spillerne. Det spilles med klokskap og ro som vi ikke hatt tidligere i sesongen. Jeg synes vi løser Volda veldig bra. Det er først når de gambler litt på slutten at de kommer tilbake, men det kunne fort gått begge veier, forteller en meget fornøyd Daniel Birkelund

Anniken Wollik ble Rælingens toppscorer

Viste seiervilje
Kampen startet jevnt med et høyt scoringstempo. Det var først etter tyve minutter Rælingsjentene klarte å tilrive seg en tomålsledelse som de også forsvarte frem til pause. Etter hvilen fikk RHK etterhvert mer flyt. Midtveis i omgangen var ledelsen oppe i fire mål. Volda gikk vekk fra sin normale 5:1 formasjon i forsvar og gamblet litt mer. Dette førte vertskapet tilbake i kampen. Likevel maktet de aldri å komme foran i målprotokollen. Det stod uavgjort i siste spilleminutt og Volda misbrukte sin mulighet. Med kun 10 sekunder igjen på klokka la Birkelund time-out kortet. Begge lag gikk for to poeng. Volda gamblet og stod høyt i banen, noe som ga Anniken Wollik en avslutningsmulighet fra spiss vinkel. Med to sekunder igjen gikk jubelen i taket fra Rælingsspillerne. Jubelscenene var magiske. Det ble en seier som smakte ekstra godt.

Pernille Nylend ble kåret til Rælingens beste spiller

Samhold ga gevinst
Det var elektrisk en stemning og et solid samhold der alle bidro fra første stund. Pernille Nylend som ble kåret til Rælingens beste smilte bredt etter seieren. -Vi følte oss trygge og løste det bra. I dag var det vanskelig å spille mot oss. Det var sykt deilig og veldig etterlengtet å vinne en kamp der vi kan vise hva vi er gode for, sier Nylend. Matchvinner Anniken Wollik fremhevet forsvaret og lagets omstillingsevne, men har ikke noe i mot å spille jevne kamper. -Det gjør ikke noe at det blir så spennende så lenge vi vinner, flirer Wollik fornøyd.

Elleville jubelscener i garderoben etter kampen

Ny kamp allerede på søndag
Det blir ikke mye hvile, for allerede på søndag kommer Ålgård på besøk. Rogalandslaget har levert meget solide kamper i det siste. Det forventes et jevnt og tett oppgjør. Kampen spilles kl.18:00 i Marikollhallen.

Tabellen under og resultater ikke oppdatert (kl.21:10)