Volda-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Volda-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Volda topper tabellen i 1.divisjon. Rælingen er blant lagene som scorer flest, men lukter også på topp-plassering på antall baklengsmål. Sistnevnte vil RHK-jentene gjøre noe med. En bedre anledning til å snu en skuffende seriestart enn mot nettopp Volda finnes neppe.

Kampen spilles i Voldahallen onsdag 30.oktober kl.18:00. Det betyr dagstur tur/retur til vestlandet med Widerøe.

Volda har imponert
Daniel Birkelund har latt seg imponere over hva Volda har prestert så langt denne sesongen. -De har spilt trygt og stabilt og gjort jobben sin i hver eneste kamp. Særlig defensivt synes jeg de har vært gode, og det er ikke tilfeldig at de er blant lagene i divisjonen som slipper inn minst mål. De har absolutt kapasitet til å ta en av de to øverste plassene i 1.divisjon. Samtidig tenker jeg at de er noe sårbare for skader på nøkkelspillere.

Gleder seg til kamp
Rælingen har ikke mistet troen på at poengfangsten kan bli bedre. -Vi har fokus på å spille et tøft og kompakt forsvarsspill, og få kontroll på Voldas nøkkelspillere. Forhåpentligvis vil det gi oss mange muligheter til å utnytte farten vi har i laget slik at vi kan produsere i kontringspillet. Vi gleder oss veldig til å spille foran et entusiastisk hjemmepublikum, avslutter Birkelund

Volda streamer dessverre ikke kampene sine på handballtv.com, så eneste sted å følge med er på handball.live (plotting NHF)