Ane Mällberg: -Vi var tilstede og fulgte kampplanen – Ravens

Ane Mällberg: -Vi var tilstede og fulgte kampplanen

Rælingensjentene hadde en plan. De fulgte den og lykkes. I Rema 1000-liga oppgjøret mot Flint Tønsberg var det tydelig hvilket lag som ville mest.

Ville mest
RHK tok kommandoen fra start, men vertskapet fra Tønsberg ville ikke gi seg uten kamp. Midtveis i første omgang tok Flint ledelsen 5-4, men det tok ikke lang tid før det snudde igjen. Det var jevnt inn mot pause. Det var ikke ufortjent at Rælingsjentene gikk i garderoben med ledelse 10-11. De første ti minuttene i 2.omgang var jevne. Så økte RHK til en tomålsledelse. Nærmere kom ikke Flint. Med fire minutter igjen var ledelsen oppe i tre mål. Hjemmelaget gikk offensivt ut i forsvar uten at det hjalp nevneverdig på måltavla. Rælingen beholdt roen og var klokere enn Flint i sluttminuttene. Dermed kunne de innkassere sin første seier i Rema 1000-ligaen.

Kriget seg til sesongens første seier: – Vi måtte bare slutte å tenke (Romerikes Blad)

Videointervju med Karoline Strømberg og Emma Holtet

Fornøyd trener
Ane Mällberg var tydelig fornøyd etter kampen. -Vi var tilstede og fulgte kampplanen. Det ble en skikkelig lagseier. Vi spilte vårt eget spill også i periodene vi møtte ekstra motstand. Det var mange som var gode, men jeg må også trekke frem Caroline Martins. Hun gjorde en kjempejobb bakerst og klarte å justere seg. Det blir kampavgjørende sier Mällberg.

Karoline Strømberg fikk bestemannsprisen hos RHK. Caroline Martins leverte også solid med en redningsprosent på 42%.