-Alt ligger til rette for at jeg skal nå langt – Ravens

-Alt ligger til rette for at jeg skal nå langt

Emma Holtet har hatt et kometkarrière. Linjespilleren signerte en rekrutt- og utviklingskontrakt for 2 år siden. For ett år siden ble det hennes første proffkontrakt, som nå forlenges til alle parters store tilfredshet.

Sterk spillergruppe
Tyveåringen har allerede opplevd mye i sin tid i klubben. Eliteseriespill, sølvmedalje i junior-NM, og ikke minst bronse i EM med juniorlandslaget. Kommende sesong må hun klare seg uten makker og forbilde, Karina Selland, som er korsbåndskadet. -Det beste med å være i Rælingen er treningshverdagen. Alt ligger til rette for å nå langt. Vi har en ekstremt god spillergruppe, som sammen med klubben har felles mål og ambisjoner, sier Emma.

Det beste med å være i Rælingen er treningshverdagen

Emma Holtet

Målbevisst
Hun startet sin karriere i Ull/Kisa, før veien gikk via partnerklubb Nit/Hak til Rælingen. I løpet av tre til fem år er målet å etablere seg i en toppserie i Norge eller utenlands. -Første gang jeg skrev kontrakt med RHK så tenkte jeg at dette var min mulighet til å ta steget videre, å gå fra å være en juniorspiller til å bli en seniorspiller. Dette har forsterket min utvikling og også hjulpet meg i å nå mine mål på juniorlandslaget. Nå fornyer jeg avtalen min med RHK fordi jeg har stor tro på klubben og at vi kan skape gode ting sammen. Jeg trives ekstremt godt og ser frem til en ny sesong i hvitt og rødt, fortsetter tyveåringen.