Ane Mällberg: -I dag tar flere spillere ansvar – Ravens

Ane Mällberg: -I dag tar flere spillere ansvar

Rælingen innfridde egne forventninger i sin siste treningskamp før seriepremièren mot Sola. Laget vant 33-29 mot Oppsal.

Solid 2.omgang ga fortjent seier
Det ble en jevnspilt 1.omgang. Lagene vekslet om ledelsen, uten at hverken Oslolaget eller RHK klarte å tilrive seg initiativet i Oppsal Arena. Emma Holtet markerte seg med solid spill på linja. Bakerst stod Caroline Martins godt, spesielt i periodene forsvaret klarte å legge press.

Hanne Morlandstø leverte sammen med Rælingsjentene en god kamp mot Oppsal

Rælingen hadde utfordringer med å takle rykket til Oppsals linjespiller i bakrommet, men dette fikk laget justert i 2.omgang. Da den siste omgangen var halvspilt ledet Rælingsjentene med seks mål, og Stian Bjermeland på Oppsalbenken måtte legge time-out kortet for andre gang etter hvilen. Hjemmelaget scoret tre mål, men effektivt RHK spill drepte håpet. Spesielt var Anniken Wollik «on fire». Etter å ha sittet det meste av første omgang på benken sprudlet hun av energi i kampens siste fase.

Det var mye bra forsvarspill i store deler av kampen

Ane Mällberg

Mange plusser i boka
Ane Mällberg følte laget fikk mange plusser i boka, men mener det fortsatt er ting å jobbe med. -Det var mye bra forsvarspill i store deler av kampen. I dag tar flere spillere ansvar, og det er positivt at vi klarer å roe ned angrepsspillet i perioder det behøves. Vi var dessverre absolutt ikke med fra starten av kampen, men det bedrer seg i 2.omgang, sier Mällberg.