Snakker varmt om lokalt engasjement – Ravens

Snakker varmt om lokalt engasjement

De sponser Leeds, Stig Andre Berge og Rælingens håndballkvinner. Nils Tveter driver Rælingsbedriften ENNTE AS og snakker varmt om lokalt engasjement. Nå har han bestemt seg å fortsette som stolt sponsor av Rælingens elitelag.

Prestasjonskultur
Tveter og selskapet har forankret at de skal bidra i prosjekter i kommunen. Han er opptatt av god prestasjons-kultur i bedriften og innenfor idretten.
– Noen må også støtte eliten, slik at bredden har noe å vokse inn i. RHK har markert seg med gode sportslige prestasjoner i Rema 1000-ligaen og i 1 divisjon. Rekrutteringen viser også nasjonal toppklasse, der de eldste juniorene presterer i både Lerøyserien og NM-J20. I tillegg har RHK utviklet spillere som har tatt steg til større klubber. Det er viktig at Rælingens A-lag viser vei i bygda for elitesatsing. Vi opplever at de er flotte representanter for lokalsamfunnet, sier Tveter.

Noen må også støtte eliten, slik at bredden har noe å vokse inn i.

Nils Tveter

Samme verdier på jobben som i idretten
Lederen av ENNTE har mange års erfaring som idrettsutøver og trener. Med sitt brennende engasjement innenfor idretten er det enkelt å få han til å dele sine egne erfaringer. -Vi er jo alle formet av arv og miljø. For egen del er idretten en ekstrem stor del av meg. Vennskap, utfordringer, selvmotiveringen, prestasjoner og nerver, oppturer og nedturer. Jeg opplever at det har vært slik hele livet. Jobb er idag basert på de samme verdiene. Man må prestere hver eneste dag. Jeg er glad for å ha møtt så mange fine folk gjennom idretten. Folk med kompetanse, entusiasme, stayer-evne og solide verdier. Det er så mange som har betydd så mye for idretten.

Det er lett å bli entusiastisk når man er sammen med Nils Tveter. Selv om ENNTE er en viktig bidragsyter til klubbens satsing, er han klokkeklar på at det må styres med kontroll. -Det er viktig for oss at RHK drifter klubben innenfor sunne økonomiske rammer. Vi forsøker å bidra til den handlefrihet en eliteklubb må ha. Vi har ingen forretningsmessige forventninger tilbake. Vårt eget salg og resultater må vi som håndballjentene selv skape gjennom solide prestasjoner og hardt arbeid.

Vi forsøker å bidra til den handlefrihet en eliteklubb må ha.

Nils Tveter

Ingenting kommer gratis
-Du driver en meget god bedrift og er involvert i utvikling av selskaper. Hvilke ting kan du ta med fra idretten inn i næringsvirksomheten, og hva kan idretten lære av næringslivet? -Av mange ting du kan overføre fra idretten er selvmotivasjon og entusiasme kanskje de viktigste. Man utvikler en evne til alltid å ville bli bedre, samt se hva entusiasme kan skape rundt seg. I retur vil jeg sende budskapet om at det må skapes før man kan forvente noe. Vær tålmodig! Ingenting kommer gratis, du
må skape en lønnsom bedrift før du kan ta nye steg, og dette tar tid, slik det også er innenfor idretten, avslutter Nils Tveter