Caroline Martins: -Jeg gleder meg til kampen mot Molde – Ravens

Caroline Martins: -Jeg gleder meg til kampen mot Molde

Rælingen føler seg klare til søndagens kamp mot Molde. Laget har hatt en del skader og sykdom, men har fullt fokus på å bruke ressursene best mulig.

Har tro på en god kamp
I Rema 1000-liga oppgjøret i rosenes by er det flere historier og dueller mellom gamle kjente. Andrea Hanssen har spilt 168 kamper for Rælingen før hun ble hente til Molde før forrige sesong. På Rælingens lag har Hanne Morlandstø vært med på Moldes reise fra 1.divisjon til eliten, og Caroline Martins har voktet Romsdalingens mål i flere sesonger. Caroline gleder seg til kamp og har tro på at RHK skal levere en god kamp. Se videointervju under:

Videointervju med Caroline Martins før kampen mot Molde

Status i troppen
Skader er en del av håndballen. Også sykdom sniker seg inn i perioder av sesongen. Dette har alle lag erfaring med og takler det som oftest ganske bra. Status på spillerne i troppen som er ute eller tilbake:

Karoline Strømberg
Man fryktet et tretthetsbrudd, men det viste seg å være en betennelse i foten. Ble klarert for full deltakelse fra mandag denne uken, og har vært med som normalt.

Marte Juuhl Svensson
Marte har fått en smell i hodet og hjernerystelse. Det er ikke avklart når hun er tilbake igjen. Playmakeren blir ikke med mot Molde og deltar heller ikke på landslagssamlingen kommende uke.

Kristin Ekserud
En undersøkelse viste at hun har pådratt seg kyssesyke. Det er usikkert når hun er tilbake. Siste undersøkelser viser at verdiene synker i positiv retning.

Frida Haug Hoel
Ble syk tidligere i uka, men var heldigvis tilbake på trening igjen fredag etter negativ covid-19 test og symptomfri. Klar mot Molde.

Daniella Holm
Etter overtråkket for et par uker siden deltar hun nå som normalt.

Ida Ringlund Hansen
Har slitt med skade i hofte og kneet. Det er usikkert når hun er tilbake. Den siste medisinske undersøkelse på fredag viser noen styrkeubalanser. Vil i tiden fremover hardt jobbe med dette.