Fire RHK-jenter på landslagssamling – Ravens

Fire RHK-jenter på landslagssamling

Etter mer enn et halvår uten landslagsaktivitet er det endelig klart for samlinger igjen. Tre RHK jenter skal på samling med juniorlandslaget og en er tatt ut til ungdomslandslaget. I tillegg er Ane Mällberg og Michael O’Sullivan med som trenere for henholdsvis junior og rekrutt.

Juniorlandslaget, LK00
Marte Juuhl Svensson, 13 kamper / 25 mål
Emma Holtet, 13 kamper / 3 mål
Rikke Arnesen, 27 kamper / 61 mål

Samling i Kristiansand fra 28. september til 3. oktober.
Ledes av trenerne Ane Mällberg (RHK) og Pål Oldrup Jensen (Gjerpen).

Ungdomslandslaget, LK02
Sara Helena Benterud, 25 kamper / 27 mål

Samling på Gardermoen fra 28. september til 4. oktober.
Ledes av trenerne Tore Johannessen (Tertnes) og Bente Lunke Norum (LTH). Bente har tilbake i tid for øvrig spilt flere sesonger for Rælingens håndballkvinner. Historisk morsom link på rhk.info – Månedens profil oktober 2007

Rikke Arnesen tilbake i landslagsdiskusjonen
Rikke har gått glipp av mesterskap og har vært ute av landslaget i to år. Nå gleder hun seg over å ha blitt vurdert god nok til å være med på samling.
-Det var tøft å gå helt uten håndball og trening i flere måneder, spesielt fordi jeg ikke visste hvor lenge jeg kom til å være ute. I opptreningen og veien tilbake har jeg forsøkt å fokusere på meg selv og ikke stresse med å komme tilbake på landslaget. Jeg føler en hel sesong i Rælingen, med mange gode treninger og kamper har vært akkurat det jeg trengte etter å ha vært ute. På samlingen skal jeg prøve å slippe ned skuldrene så jeg får mulighet til å vise hva jeg er god for. Ellers tenker jeg bare å nyte at jeg får muligheten til å være på samling med jentene igjen, sier Arnesen.

Rikke Arnesen har levert på et høyt jevnt nivå i de tre første kampene i Rema 1000-ligaen

Har imponert
Venstrekanten har vært blant Rælingens beste spillere i de tre første kampene i Rema 1000-ligaen. Tyveåringen legger ikke skjul på at det har godt å være en av bidragsyterne. -Det er alltid gøy å bidra til laget, og håper jeg kan fortsette å gjøre det utover i sesongen. Selv om vi har tapt de innledende kampene, synes jeg vi har hatt en god utvikling som lag. Vi skal ta med oss videre at vi har blitt bedre for hver kamp. Om vi klarer å opprettholde dette er jeg helt sikker på at vi kommer ta poeng i kampene som kommer.

Målsetting om fortsatt spill i Rema 1000-ligaen
Arnesen har kontrakt med Rælingen de to kommende sesongene. Målet er å holde plassen i Rema 1000-ligaen og fortsette utviklingen. -Personlig og som lag håper jeg vi klarer å nå de målene vi har satt oss. Det innebærer jo blant annet å holde oss i Rema 1000-ligaen. Jeg har stor tro på at vi skal klare det om vi fortsetter å utvikle oss og ta steg fra kamp til kamp. Vi er et ungt lag uten så mye erfaring så jeg tror ting kommer til å sette seg mer nå som vi har noen kamper i bena.