Frida innkalt til rekruttlandslaget. Romerike godt representert på landslagene! – Ravens

Frida innkalt til rekruttlandslaget. Romerike godt representert på landslagene!

Uken er full av gode nyheter. Først fikk Anniken Wollik EM-billetten utdelt på tirsdag. I dag fikk Frida Haug Hoel innkalling til den kommende rekruttlandslagssamlingen (LKR).

Fra 27.oktober til 4.november er det samling for rekruttlandslaget og EM-reservene. Laget starter i Oslo og avslutter med turnering i Cheb (Tjekkia).

-Jeg hadde ikke forventet dette i det hele tatt, og ble ganske overrasket da mailen kom. Men det er jo veldig kult! Det blir spennende og helt klart lærerikt å få trene og spille med så mange gode spillere. Først og fremst vil jeg bruke samlingen på å lære, og ta til meg alle tips og triks jeg kan. Jeg gleder meg, sier Frida Haug Hoel.

Les også: Anniken Wollik i EM-troppen

Artikkelen fortsetter under bildet

Talentstrømmen fra Øvre Romerike: Anniken Wollik (A-landslaget), Kristin Eskerud (LKR i 2021), Emma Holtet (LKR) og Frida Haug Hoel (LKR)

Spesielt Øvre Romerike er godt representert til oppgaver med landslagene i ukene som kommer. Wollik kommer fra Holter og begynte å spille håndball i Nannestad. Frida startet håndballkarrieren i Eidsvold Turn og tok veien via Nit-Hak før hun endte opp i Rælingen. Jessheimjenta Emma Holtet som har flere sesonger i Rælingen gikk til Tertnes før fjorårssesongen. I tillegg har Ravens-spiller Kristin Eskerud (Nannestad) vært på rekruttlandslagssamling senest i fjor sommer. Man kan trygt si at talentstrømmen har vært stor fra Øvre Romerike.

Se videointervju etter Ravens-Tertnes med Emma Holtet, Anniken Wollik og Frida Haug Hoel nedenfor. Morsomt at det ble et intervju med nettopp disse etter onsdagens kamp.