Idretten åpnet uten begrensing. Tilskuerne ønskes velkommen! – Ravens

Idretten åpnet uten begrensing. Tilskuerne ønskes velkommen!

Stor glede for alle i idretten. Nå kommer også hele bredden i gang. I arenaer der det er faste tilviste plasser kan alle setene tas i bruk.

For Rema 1000-ligaen betyr det at de kommende kampene kan spilles for fulle tribuner uten kohorter og antall begrensinger. -Til søndagens kamp mot Byåsen åpner vi ca halve anlegget. Det er noen avklaringer som kreves i forhold til avstand i fellesområdene. Vi avventer endelig informasjon fra Norges Håndballforbund. Til onsdagens oppgjør mot Larvik regner vi med å ta i bruk hele tribuneanlegget. Vi er jo spente på om folk føler seg komfortable med å komme. Det er duket for attraktiv håndball og vi håper på mange tilskuere på kampene, sier Geir Vestrheim, leder i Romerike Ravens.

Les også: Regjeringen fjerner svært mange koronatiltak

Ravens kommer fra en rekke med fine kamper. I onsdagens kamp mot Follo HK Damer vant laget på bortebane. Førstkommende søndag blir det spennende å se romeriksjenta Julie Bøe Jacobsen i aksjon. Hun er inne i troppen til Byåsen igjen etter et lengre skadeavbrekk. Trønderne har fått sving på sakene etter en tøff start på sesongen.

Podcast: Klisterboksen, episode 2

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Det anbefales å bruke munnbind dersom man ikke kan overholde avstand så lenge man ikke sitter på sin faste tilviste plass, samt følge arrangørs informasjon

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen