-Jeg gleder meg veldig til reisen videre – Ravens

-Jeg gleder meg veldig til reisen videre

Merk deg navnet, Sarah Deari Solheim. Denne ungjenta har en teknikk utenom det vanlige. Nå har 19 åringen signert ny kontrakt og gleder seg til reisen videre.

Skryter av lagvenninnene og trenerne
Sarah har vært en del av A-stallen i to sesonger. Høyrebacken beskriver overgangen fra junior til seniorhåndball som ganske stor, spesielt i starten.
-Det har vært to utrolig lærerike år for meg, både fysisk og håndballmessig. Spesielt det første året var forskjellen stor i tempoet og duellspillet. Det har vært veldig nyttig med mange gode tilbakemeldinger både fra medspillere og trenere. De har vært flinke til å hjelpe når det trenges. Jeg synes også fordelingen i trenerteamet har vært veldig bra og det har vært et stort pluss å ha fått inn Siri som fysisk trener, sier Sarah.

Sarah Deari Solheim i internkampen som ble spilt søndag 14.mars. Dagen etter ble det full stopp i fellestreningene grunnet nye tiltak for å begrense Covid-19 smitten i områdene rundt Oslo.

-Vi har vært heldige
Selv om hun er ung blir Sarah sett på som en god lagspiller. Hun fremstår som ei særdeles treningsglad jente som gir mye glede og motivasjon til andre. Slike egenskaper kommer godt med i den krevende sesongen hele samfunnet, og ikke minst håndballen må håndtere. -Det at vi ikke har fått spille så mange kamper har vært veldig kjipt. Samtidig tenker jeg vi er heldige som har fått lov til å holde ting i gang veldig mye mer enn andre i samfunnet. Nå som kampene har blitt utsatt har vi de siste ukene hatt mer teknisk og individuelt innhold. Det er jo bra når vi er en gruppe som har et veldig godt utviklingsfokus, fortsetter Sarah.

Har drømmer og ambisjoner
19-åringen er ikke redd for å fortelle om sine store ambisjoner, men har bena godt plantet på jorda og vet at det er arbeidet som legges ned nå som er det viktigste. -Jeg drømmer jo om proffliv i utlandet og selvsagt om landslagsspill. For å komme dit må jeg starte med å ta mer plass i laget, bli sterkere og fokusere på å bli en bedre forsvarspiller. Jeg synes også det er veldig spennende at vi skal bli et enda tydeligere Romerike -prosjekt. Jeg gleder meg virkelig til den reisen, avslutter Sarah.