Klare for cupfinalen. -Vi har troen! – Ravens

Klare for cupfinalen. -Vi har troen!

Søndag 29.desember vil for all tid stå som en historisk dato i Rælingen Håndballklubbs historie. Når klokken slår ti på formiddagen er det avkast i cupfinalen for J20-klassen. RHK står på den ene siden og Aker Topphåndball på den andre siden av banen i Oslo Spektrum

Duket for håndballfest
Cupfinaledagen for J/G20, kvinner og menn har blitt en solid juletradisjon for håndballfamilien. Med fire kamper på menyen er det duket for en fantastisk håndballfest. For juniorklassene er det stort å bli en del av denne dagen. -Jentene som er eldst på junior men yngst på senior har veldig godt av å ha en arena som er deres. Vi er veldig stolt over å se hvordan de har jobbet denne høsten for å nå målene de har satt seg kamp for kamp. Jeg tror dette også har gitt en selvtillit og utvikling som de tar med seg i «hverdagsarenaene» sine, sier Ane Mällberg som har hovedansvaret for laget.

Ane Mällberg

Sterk lagmoral
Rælingsjentene som samarbeider med Nit/Hak gjorde en solid figur i gruppespillet som ledet dem til kvartfinaleplassen. Deretter har de overrasket alle andre enn seg selv. Først var de underdogs mot Fredrikstad, før de slo kanskje den største favoritten Tertnes i semifinalen. -Vi har forberedt oss godt og jentene har fulgt kampplanene. I tillegg har de vist en utrolig lagmoral. Vi har hatt troen på at vi skulle klare dette og har virkelig stått sammen. Jentene fremstår som et lag med stor L, fortsetter Mällberg.

Er i utfordrerposisjon
Det er ingen tvil om at Aker Topphåndball er klare favoritter. RHK må for tredje kamp på rad i NM finne seg i å stille i utfordrerrollen. -Aker har spillere som har litt mer erfaring og som spiller i Rema1000-ligaen. De har en god bredde og har et lag med flere ulike spillertyper. Vi må fortsette å ha fokus på oss og egne styrker. Står vi sammen som et lag slik vi har gjort til nå, senker skuldrene og ha tro på oss selv, mener jeg vi har sjanse til å vinne, avslutter Ane Mällberg.