Maja Muri med storeslem. Vant publikumskåring for september – Ravens

Maja Muri med storeslem. Vant publikumskåring for september

Lillestrømjenta Maja Muri har fått maksimal uttelling på kåringene som har foregått for september måned. Tidligere denne uken kom hun på månedens lag for september. Nå har hun også blitt kåret til månedens Ravens spiller av publikum.

-Oj så gøy da! Først og fremst sykt gøy å spille kamper igjen med publikum på tribunen, er Majas første reaksjon.
Strekspilleren liker alle slike kåringer, men sier at det viktigste er å plukke poeng i Rema 1000-ligaen.

-Jeg storkoser meg med å spille både angrep og forsvar i min gamle hjemmearena. Det har vært veldig positivt å komme inn i et nytt lag. Jeg opplever nye impulser og forventninger. I den første kampen mot Tertnes var jeg ikke fornøyd med egen innsats. Jeg bestemte meg for å heve meg flere hakk de neste kampene. Denne oppmerksomheten tar jeg med meg videre som vitamininnsprøyting i treningsarbeidet. Oktober blir en tøff måned. Vi skal møte topplag, men alt er mulig, avslutter Maja.

Les også: Maja Muri på månedens lag i Rema 1000-ligaen

Kåringen av månedens spiller for september ble gjennomført på klubbens facebookside. Håvard Sund ble trukket ut og vant to billetter til kamp blant de som avga stemme.