Mange mål og muligheter i treningskamp mot Bærum Topphåndball – Ravens

Mange mål og muligheter i treningskamp mot Bærum Topphåndball

Rælingsjentene jobber hardt før helgens kamp mot Larvik i Rema 1000-ligaen. Tirsdag kveld kom Bærum Topphåndball på besøk til Marikollhallen.

Bærumslaget er en del av toppsatsingen til Haslum og Stabæk. Neste sesong blir de innlemmet som en del av Haslum IL. Laget har gjennom høsten tronet øverst på tabellen i 1.divisjon, men har tapt sine tre siste kamper og ligger nå på 3.plass.

Med stor stall og god bredde kom ivrige Bærumsjenter til Rælingen for å gi hjemmelaget god kamp. RHK fikk dermed spille sin andre kamp på få dager etter den en måneds lange pausen i seriespillet. Hvittrøyene virket ikke å være 100% skjerpet, men våknet til mot slutten av kampen og kjempet seg inn til uavgjort (30-30).

Hovedtrener Ane Mällberg var mellomfornøyd med prestasjonen, men det var tydelig at det kommer godt med å få spilt noen kamper før alvoret begynner igjen. -På plusskontoen har vi at det skapes mange muligheter og at det scores en del mål. På det beste svinger det bra, men i dag er vi ikke på høyden i forsvarsspillet. Vi må bli mer våkne på bl.a. returene. Som lag må vi også bli litt mer skjerpet slik at vi unngår for mange tekniske feil, sier Mällberg.

Blant RHK-jentene trekkes Carina Berg frem. Bakspilleren som nylig signerte ny kontrakt viste frem mange av sine spissferdigheter. -Det var mye positivt vi kan ta med oss, og en god gjennomkjøring, selv om vi må opp flere hakk fram mot de neste kampene. Vi bør spesielt ta med oss de gode periodene der vi får satt forsvaret og løpt på dem. For min egen del tar jeg med meg godfølelsen og trøkket vi setter som lag i de gode periodene, oppsummerer Berg.

Les også:
Treningskamp mot Follo HK Damer: -Det var gøy å spille igjen

Førstkommende søndag spiller Rælingen bortekamp mot Larvik i Rema 1000-ligaen.