Ålgård-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Ålgård-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Etter en flott seiersrekke venter en tøff bortekamp mot Ålgård. Rogalendingene har vist seg kapable til å vinne mot hvem som helst. Det er ingen tvil om at Rælingen tar motstanderen på alvor.

Har imponert stort i enkeltkamper
-Jeg synes Ålgård kanskje er det mest uforutsigbare og varierende laget i divisjonen. De har et par imponerende resultater og beseiret Volda med ti og Haslum med tjueen mål, begge på bortebane. Ålgård har også spilt noen veldig svake kamper. Jeg ser på dette som en ganske «tricky» bortekamp og definitivt et potensielt bananskall. De har definitivt en del gode individuelle kvaliteter. Som lag har de flere ganger vist at de «går for det» og kan bli vanskelig å håndtere dersom de får treff. Derimot har de litt begrenset verktøykasse hvis de tvinges over på «plan b», sier Daniel Birkelund.

Jeg ser på dette som en ganske «tricky» bortekamp og definitivt et potensielt bananskall.

Daniel Birkelund

Gjør ingen spesielle grep
RHK har vunnet sju på rad og det er sikkert mange som lurer på om det gjøres spesielle grep for å unngå å snuble i de siste kampene? -Spørsmålet er relevant, men svaret er kjedelig. Det viktigste er alltid å holde oss «her og nå». Bruke energien på den neste oppgaven som ligger foran oss. Neste trening, neste kamp. Det kan noen ganger være utfordrende, både i perioder med motgang eller som nå, når vi er i god flyt. Vi gjør ingen spesielle grep, men det handler om å fortsette og være ydmyke, hardtarbeidende, og prøve å bruke den positiv energien som kommer av sju strake seire til å skape sult etter enda bedre prestasjoner. Jeg tror nøkkelen for en god siste fjerdedel av sesongen blir at vi tør å fortsette og spille avslappet, stole på våre egne kvaliteter, samtidig som vi er tøffe i kravene til hverandre, avslutter Birkelund.

Gleder seg til gjensyn
Hanne Morlandstø kjenner Ålgård bedre enn de fleste. Jenta fra Sotra spilte i klubben forrige sesong og gleder seg til gjensynet. -De har unge, sultne spillere som har spilt sammen i mange år. I tillegg har de en fantastisk supportergruppen som blir som deres åttende spiller på banen. Jeg føler at vår spillerstall er bredere og er i en bedre flyt. Ålgård har også slitt med mange skader. Det blir nok en fin kamp, og jeg gleder meg til å ha fokus på arbeidsoppgavene som venter oss, forteller Hanne.