Rælingen-Ålgård, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Rælingen-Ålgård, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Forsvarsspillet satt bra. Sammen med godt tempo offensivt var det mer enn nok til å sikre to poeng i hjemmekampen mot Ålgård.

Solid forsvar og målvaktspill
Rælingen hadde forberedt seg godt mot laget fra Rogaland. Ålgård har levert en meget god høstsesong og ville med seier klatre over opprykkstreken. Oppgaven mot RHK ble i tøffeste laget. Rælingsjentene har klart å skape en god balanse og leverte lange perioder med defensivt spill av høy klasse. Med få tekniske feil kom de også til mange gode avslutninger. Effektiviteten fremover kunne nok vært bedre, men denne kvelden var det nok til å kontrollere inn til seier. To måls ledelse til pause økte til 18-13 etter halvspilt 2.omgang. Nærmere kom ikke gjestene.

Frida Haug Hoel scoret tre mål

Fornøyd trener
Rælingen la ned et godt stykke arbeid, og Daniel Birkelund var fornøyd med sine disipler. -Vi spiller bra bakover, men får ingenting gratis. Det er godt å se at vi jobbet inn to poeng på en trygg og god måte. Vi manglet litt kynisme i valg av sjanser, spesielt i kontring og ankomstfasen.

Et kollektivt løft
Etter en litt trøblete start på sesongen ser tingene langt bedre ut. Det er likevel ingen i RHK-leiren som «tar av». Hele laget er bevisst på at de må fortsette med arbeidet og være skjerpet til neste kamp. – Jentene har vist god innsats de siste åtte dagene har bragt oss tilbake på sporet. Vi har løftet dette i fellesskap. Nå kommer det ny kamp om seks dager mot Fyllingen. Det handler mye om å holde trøkket de neste dagene, avslutter Birkelund

Anniken Wollik ble kampens toppscorer og ble også kåret til banens beste spiller. Se videointervju og se bak kulissene i garderoben før og etter kampen.