Førde-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Førde-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Rælingen vant en solid seier på bortebane mot Førde. Dermed kunne Karoline Strømberg feire sin kamp nr.200 i RHK drakta. Jubilanten fikk også blomster for bestemannsprisen i kampen.

Styrte kampen
Det var et revansjelystent RHK-lag som reiste til vestlandet. Etter et forsmedelig ettmålstap i høstens oppgjør var jentene fokusert på oppgaven som ventet dem. RHK førte kampen gjennom 1.omgang, og ledelsen burde kanskje vært større enn fire mål til pause. Etter hvilen kjempet Førde innbitt for å komme tilbake i kampen. Med ti minutter igjen hadde Rælingen full kontroll og ledelse 28-20. Avslutningen ble en transportetappe. Dermed sikret RHK seg sin sjette seier på rad.

-Jeg kjente litt på milepælen, men tenkte mest på at vi skulle ha det gøy

Karoline Strømberg

Veldig fornøyd
Rælingen fikk rullert hele mannskapet gjennom oppgjøret, og Daniel Birkelund var fornøyd med jentene. -Det er langt fra vår beste kamp, men vi vinner trygt og kontrollert uten at alt går på skinner. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, for vi visste at Førde kan være tøffe dersom de får kampen inn i sitt spor. Det var også gledelig at Karoline Strømberg markerte seg som banens beste spiller i sin jubileumskamp. Det var vel fortjent, for det er ikke mange som får oppleve å spille så mange kamper i samme drakt, sier Birkelund.

Skulle ha det gøy
-Jeg kjente litt på milepælen, men tenkte mest på at vi skulle ha det gøy. Vi hadde fokus på at vi skulle lage dette til vår hjemmebane i hodene våre. Som gruppe var vi forberedt på at det kunne bli en slitekamp, så det var deilig å kjenne at vi styrte kampen, forteller Karoline Strømberg.

Allerede førstkommende søndag møter Rælingen Volda i Marikollhallen. Lagene ligger tett på tabellen og kjemper om kvalifiseringsplassen for spill i eliteserien.