Maja Muri: -Vi drar til Fredrikstad for å kjempe om poeng – Ravens

Maja Muri: -Vi drar til Fredrikstad for å kjempe om poeng

Fredrikstad sikter høyt. I høstens oppgjør mot Ravens i Skedsmohallen gikk de seirende ut av duellen. -Vi ser fram til en god sesong og setter oss høye mål, sa lagets hovedtrener Elías Már Halldórsson før seriestart.

På søndag er det klart for det andre oppgjøret mellom Ravens og Fredrikstad i Rema 1000-ligaen. I den første vant Fredrikstad med tre mål. Laget fra plankebyen har variert i prestasjonene, men startet det nye året med en bunnsolid seier mot medaljekandidat Molde på bortebane. På onsdag fulgte de opp med å spille en god kamp mot Vipers Kristiansand. Ravens har slitt med mer enn halve troppen i isolasjon og karantene i januar, men klarte likevel å vinne en sterk seier mot Tertnes i sin første kamp etter jul.

Duellen
Målvakt Caroline Martins gikk fra Rælingen til Fredrikstad før denne sesongen, mens linjespiller Maja Muri gikk motsatt vei. De har begge vært med på å prege lagene sine.

Martins tror det blir en spennende kamp. -Begge lag har startet 2022 med en viktig seier så jeg tror det blir en god «fight» om de to poengene, sier Martins.

«Duellen» mellom spillerne som gikk hver sin vei får naturlig nok oppmerksomhet, men også duellen mellom målvaktene Martins og Ravens sisteskanse Vilde Johansen kan bli interessant. Johansen storspilte og ble kåret til banens beste i siste serierunde mot Tertnes.

Maja Muri tror det blir et jevnt oppgjør. -Vi har hatt en god flow i siste del av serien. Som lag har vi utviklet spillet vårt en god del siden forrige gang vi møte Fredrikstad. Jeg er meget klar for å dra til plankebyen for å kjempe om 2 poeng, kommer det uten mye betenkning fra Muri.

Skjermdump: Videointervju med Maja Muri og Caroline Martins etter høstens oppgjør i Rema 1000-ligaen