Kristin Eskerud: -Jeg er veldig fornøyd med valget om å bli med videre – Ravens

Kristin Eskerud: -Jeg er veldig fornøyd med valget om å bli med videre

Romerike Ravens og Kristin Eskerud har kommet til enighet om en kontrakt som strekker seg frem til sommeren 2024. -Jeg er veldig fornøyd med valget, sier Kristin Eskerud. Nannestadjenta er en av profilene med lokal tilhørighet.

Den høyreiste linjespilleren har blitt en viktig brikke i Romerike Ravens. Som sentral i 3’er posisjon i forsvar har hun grepet sjansen. Eskerud har også blitt belønnet med uttak på en rekruttlandslagssamling.

-Jeg synes første halvdel av sesongen har vært veldig bra. Vi har blitt en fin gjeng både på og utenfor banen. For egen del har det vært gøy å få mye tillit bakover. Dette har gitt meg erfaring som jeg kan ta med videre. Det har også vært konstruktiv kommunikasjonen med trenerne i forhold til hva jeg skal jobbe med for å sikre utvikling. Denne sesongen føler jeg at jeg har funnet mer min plass i laget. Det har vært gøy å få mye spilletid og være med å styre forsvarsspillet. Fremover har jeg mye å gå på, men det jobber jeg med. Maja (Muri) er en veldig god linjespiller som jeg har mye å lære av. Hun gir meg ofte tips på hva jeg kan gjøre bedre eller gir meg ros hvis det er aksjoner som er bra. Jeg er glad for at Maja og jeg har ulike kvaliteter som vi kan sparre hverandre på. Vi utgjør et veldig bra team etter min mening, sier Eskerud.

Kristin Eskerud jobber for å ble en enda bedre toveisspiller. Her scorer hun mot Fana i Skedsmohallen.

Hva tenker du om fremtiden og egne ambisjoner? -Akkurat nå tenker jeg at jeg trenger mer erfaring på høyt nivå. Det får jeg i Romerike Ravens. I førsteomgang er målet å bli en bedre toveisspiller som kan levere stabilt på toppnivå. Dette håper jeg å jobbe mer mot i resten av sesongen. Som lag har vi hatt fin utvikling fra sesongstart og håper at vi kan bruke de erfaringene i kampene som kommer.  Klarer vi å vinne flere av de jevne kampene tror jeg vi har gode sjanser til å klatre på tabellen. Jeg har også stor tro på prosjektet videre og håper vi kan bli en enda mer stabil eliteserieklubb i årene som kommer.  

Kristin Eskerud (t.h) får god nytte av muskler og rekkevidde i forsvar. Her sammen med Karoline Strømberg i midtforsvaret i kampen mot Storhamar før jul.

Hvordan føler du laget har taklet situasjonen med korona som kom nå? -Jeg synes laget har taklet situasjonen bra. Det er ingen bombe at vi fikk smitte i laget når smittesituasjonen er som den er i samfunnet. Uansett synes jeg støtteapparatet og laget har vært flinke til å ikke lage det til en for stor greie ut av det. Vi har taklet situasjonen og oppgavene etter hvert som de ble kastet i fanget på oss.

Eskerud var siste spiller tilbake fra korona-sykdom og rakk en trening før Rema 1000-liga oppgjøret mot Tertnes.