Fyllingen-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Fyllingen-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Serien er inne i en periode med tett kampprogram. Lørdag reiser Rælingen til Bergen for å måle krefter mot Fyllingen. Det nyopprykkede laget blir ingen kasteball. Bergenserne kommer fra en imponerende sterk borteseier mot Grane Arendal.

Møter et ungt lag med gode individuelle ferdigheter
Så langt har alle lag avgitt poeng og det er mye som tyder på at alle kan slå alle i årets 1.divisjon. Fyllingen nærmest rundspilte Grane Arendal i forrige serierunde. Daniel Birkelund er ikke sikker på om dette er et tegn på at de har underprestert så langt. -Det er jo et nyopprykket lag med en svært ung stall, som i tillegg mistet flere viktige spillere etter forrige sesong. Fyllingen har nok vært forberedt på at det blir en kamp for å overleve. De har vært «med» i de fleste kampene de har spilt, ledet lenge flere ganger, så sånn sett er det ikke overraskende at de får uttelling i form av poeng også. Jeg tror de fort er et lag som kommer til å fortsette og variere litt. De får garantert kamper med «ordentlig treff». På de dagene blir de tøffe å slå for hvem som helst.

-Hva må Rælingen stoppe hos Fyllingen for å sikre en seier? -Overordnet så kommer det til å handle om å hindre dem i å få en sånn fulltreff som de fikk mot Grane. Mot unge spillere med gode individuelle ferdigheter ligger gjerne noe av nøkkelen i aldri å la dem få følelsen av at dette er deres dag. Det blir viktig at vi er gode og nøyaktige på våre ting, både i forsvar og angrep, og klarer å ta kommandoen i kampen, fortsetter Birkelund

Ingen grunn til å sveve etter to seire
Etter to tøffe kamper der jentene har levert varene, er det åpenbart ingen fare for at Rælingen skal undervurdere motstanderne sine -Vi skal ikke sveve for mye på at vi har vunnet to kamper på rad. I neste kamp starter vi på null igjen, sier Anniken Wollik. Hovedtrener Daniel Birkelund er enig med kantspilleren. -Vi har fått noen trøkker på nesen tidligere i høst som nok fremdeles ligger friskt i minne hos oss alle. Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å jobbe like hardt og dedikert inn mot denne kampen som vi har gjort mot de to foregående. Dog er det aldri noen garanti for at ikke prestasjonene kan svinge.Vi er et lag som på godt og vondt er avhengig av å løfte i flokk. Skal vi være gode må kollektivet fungere, både i forsvar og angrep. Det betyr at vi ikke er så avhengig av at enkeltspillere må ha en superdag, avslutter Birkelund.