Fyllingen-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport – Ravens

Fyllingen-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Kamprapport

Det så ut til å bli et blodslit, men i 2.omgang sikret tjue minutter med festhåndball en komfortabel seier.

Jevnt i 1.omgang
Rælingen har hatt et par gode uker. Laget viser gryende form og hentet sin tredje seier på rad. Fyllingen kom fra en solid forestilling på bortebane mot Grane Arendal. Bergenserne viste seg fra en god side i den første halvtimen. Lagene fulgte hverandre gjennom omgangen, og Rælingen måtte kjempe hardt for sin ettmålsledelse til pause.

Frida Haug Hoel ble kåret til Rælingens beste spiller

Stengte målet
-All honnør til Fyllingen, men vi var altfor unøyaktige og slurvet for mye. Vi la om forsvaret og fikk satt tempo i 2.omgang. Det fikk vi betalt for, sier Daniel Birkelund. Rælingsjentene økte ledelsen gradvis. 15-14 til pause økte til 18-15 i løpet av omgangens første tre minutter. Avstanden holdt seg de neste syv minuttene. Samhandling og duellstyrke i forsvar ga resultater. Bakerst briljerte Sisse Fahlberg som spilte seg kraftig opp etter 1.omgang der hun kun stod første halvdel av omgangen. Med en redningsprosent på over 60% i 2.omgang ble det nesten umulig for Fyllingen å finne veien til nettmaskene. Fra det tiende til det tjuende minutt økte Rælingen ledelsen til 28-18. Avslutningen var preget av mange feil og bomskudd av begge lag, men alt i alt en meget solid gjennomføring av RHK.