Grane Arendal-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Grane Arendal-Rælingen, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Rælingen starter 2020 med bortekamp mot Grane Arendal søndag 5.januar. Deretter er det kun tre dager til hjemmekamp mot Charlottenlund i Marikollhallen.

Kan være tøffe på hjemmebane
Sørlendingene er blant lagene som er litt mer uforutsigbare. De har gått på noen smeller innimellom, men har plukket jevnt med poeng. Særlig på hjemmebane kan de være en tøff utfordring. Grane Arendal har også vist seg å være vanskelige å spille mot dersom de lykkes å dra ned tempoet og få kampen på sine premisser.

Daniel Birkelund

Vil bygge videre på prestasjonene
Rælingens trener Daniel Birkelund var godt fornøyd med uttellingen i de to siste kampene før jul. -Vi ønsker selvsagt å bygge videre på prestasjonene vi viste da. Det gjorde oss godt med to seire, men det var kanskje enda viktigere å få til et par kamper der vi har sett ut slik vi har jobbet for at det skulle være denne sesongen. Hardtarbeidende og aggressive i forvar, stor fart i kontringene, disiplinert og variert angrepsspill. Samt ikke minst stor bredde i mannskapet hvor vi klarer å rullere ganske mye. Det viktigste blir rett og slett å fortsette arbeidet med å være oss selv, sier Birkelund