Rælingen-Ålgård, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale – Ravens

Rælingen-Ålgård, 1. divisjon 1920 > Forhåndsomtale

Rælingen fikk en real opptur i bortekampen mot Volda, men Daniel Birkelund legger ikke press på laget før søndagens kamp mot Ålgård i Marikollhallen. -Jeg håper og tror vi er på vei bort fra følelsen at vi «må» noe, og heller forsterke følelsen at at «vi har lyst».

Har holdt fast ved grunnprinsippene
Det var åpenbart en energiboost å vinne den tøffe bortekampen med scoring i siste sekund i onsdagens seriekamp. -Vi viste godt spill og gode takter defensivt, særlig i 1.omgangen mot Volda. Dette er vi naturlig nok opptatt av å forsterke ytterligere inn mot Ålgård på søndag. Vi har holdt stø kurs i treningsarbeidet og fortsatt å jobbe med våre grunnprinsipper. Samtidig har trener- og lederteamet sammen med spillergruppa jobbet for å finne de ekstra prosentene vi har manglet så langt, sier Birkelund.

Daniel Birkelund, Rælingen

Vilde Byberg Smedstads comeback ga uttelling ved første mulighet. Birkelund var meget fornøyd med Smedstad og målvaktskollega Sisse Fahlberg innsats i onsdagens bortekamp. -Endringen i målvaktsteamet har så langt slått positivt ut. Samtidig har vi jobbet mye med 5:1-forsvar og prioritert det foran 6:0 de siste ukene. Vi ser nok for oss å fortsette å veksle mellom de to formasjonene.

Forventer knallhard kamp
Søndagens motstander Ålgård har bygget stein på stein over noen sesonger og spilt flere gode kamper denne høsten. – Toppnivået deres er på høyde med hvem som helst i divisjonen. Det de leverte mot Haslum var rett og slett svært imponerende. Vi forventer en knallkamp kamp hjemme i Marikollhallen på søndag, avslutter Rælingens trener.

Sisse Fahlberg, Rælingen