Etter god avslutning på kampen: -Vi er skuffet – Ravens

Etter god avslutning på kampen: -Vi er skuffet

Rælingen ble felt av egen unøyaktighet. Laget var ikke skarpe nok i 1.omgang mot Fredrikstad. Avslutningen på kampen var god, men det holdt ikke til poeng.

Etter en jevn start preget to utvisninger på Karoline Strømberg kampbildet. Forsvaret manglet sin vanlige kompakthet og spillerne så mer passive ut i duellene. Dette tok de også med seg fremover, for skudd-siktet virket å være langt fra fininnstilt. Slikt straffer seg. Østfoldlaget gikk til pause med 7-måls ledelse.

-I pausen snakket vi om å flytte beina mer i ballbanen når vi stod i forsvar. Komme oss tilbake til konseptet. Fremover skulle vi satse bredere. Det dreide seg om å sette fram brystkassa og finne frem krigerviljen, sier Ane Mällberg

Rælingjentene klarte ikke å legge press på Fredrikstad før i siste fase av kampen. Med fem minutter igjen var forspranget krympet til tre mål. RHK øynet håp.

Les også: Hardt straffet: – De hadde nok ikke sin beste dag på jobben (RB+)

-Det er klart at vi er skuffet etter en kjempebra opphenting. Der viser vi moral. I deler av kampen får de spille litt for mye rundt oss. I tillegg brenner vi for mange sjanser. Det blir summen av disse tingene som tar oss. Dette lærer vi av og skal brette opp ermene for skape en god opplevelse og prestasjon mot Oppsal i siste kamp før jul, avslutter Mällberg

Frida Haug Hoel ble toppscorer og ble kåret til beste spiller på Rælingens lag.

Videointervju med Ane Mällberg etter kampen mot Fredrikstad