-Vi har fokus på oss selv inn mot kampen mot Fredrikstad – Ravens

-Vi har fokus på oss selv inn mot kampen mot Fredrikstad

På onsdag kommer Fredrikstad på besøk i Marikollhallen. -De må nok finne seg i å ha et favorittstempel, men vi skal krige og kjempe, sier Ane Mällberg.

Laget fra plankebyen har noen fine sesonger bak seg, men har variert veldig i prestasjonene så langt. De overbeviste stort i seriespillet mot Flint og Byåsen på hjemmebane. Mot Oppsal og Larvik ble det jevne kamper og til sammen tre poeng. I siste serierunde glapp det i siste fase mot Fana. Østfoldlaget har også hatt sin dose med Covid-19. Derfor ble blant annet kampen i Rema 1000-ligaen mot Rælingen flyttet.

Vi har fokus på å bygge videre på det som har vært bra og våre utviklingsmål

Ane Mällberg

-Fredrikstad gar et ganske fysisk lag, med en bred stall og flere gode spillere. I deres siste kamp mot Fana hadde Bergenslaget en sterk avslutning. Det er litt vanskelig å sette fingeren på hvorfor det ble slik, men jeg tror Fredrikstad utvikler seg etter hvert som de får flere kamper etter sin uønskede pause fra seriespillet. I Rælingen har vi fokus på å bygge videre på det som har vært bra og våre utviklingsmål. Den siste uken har vi hatt fokus på oss selv og konsentrert oss om å få nok fysisk trening, sier Mällberg.

Se kampen på direktesport.no onsdag 2.desember kl.18:30

Siste innlegg: