Før kampen mot Oppsal: -Det handler om å opptre mer effektivt i de kritiske fasene. – Ravens

Før kampen mot Oppsal: -Det handler om å opptre mer effektivt i de kritiske fasene.

Oppgjøret i Rema 1000-ligaen mellom Rælingen og Oppsal skulle opprinnelig vært spilt onsdag 4.november. Som følge av Covid-19 smitte ble kampen utsatt til søndag 13.desember.

Målvakt Caroline Martins ser frem til oppgjøret. -Jeg har tro på at vi skal spille en god kamp. Vi har trent veldig bra med godt fokus. Fortsetter vi å kjempe sammen, viser vår gode moral og følger veiledningen vi får fra trenerne vår, så tror jeg at sjansene er gode for poeng.

Selvsagt trenger vi å vise mer stabilitet i prestasjonene, men dette jobber vi med hver dag

Caroline Martins

Rælingen står med to seire og er brukbart fornøyd med gjennomføringen av flere av de andre kampene. Den rutinerte målvakten erkjenner at laget har variert i prestasjonene. -Vi fortsetter å utvikle oss. Selvsagt trenger vi å vise mer stabilitet i prestasjonene, men dette jobber vi med hver dag. Det handler om å opptre mer effektivt i de kritiske fasene. Jeg har stor tro på at laget vil vinne flere poeng i kampene som kommer.

Oppsal har spilt et par jevne kamper mot brukbare lag. De vant med fem mål på bortebane mot Larvik tidlig i oktober måned. -Jeg synes Oppsal har et bra lag. De har flere spillere med mye erfaring fra spill i eliteserien. Som oss har de variert i prestasjonene, så jeg er ganske sikker på at det blir en morsom kamp på søndag, avslutter Martins.

Publikum har ikke adgang til Marikollhallen grunnet Covid-19 situasjonen. Kampen viser på direktesport.no med sendestart søndag kl.17:50

Romerikes Blad
Rælingen-spiller med covid-19: – Vi har vært mentalt forberedt på dette, men likevel treffer det oss som et tog