Rælingen-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale – Ravens

Rælingen-Sola, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Endelig er ventetiden over. Rælingen spiller sin første kamp i Rema 1000-ligaen mot Sola. For Rogalendingene blir det kamp nummer to. De serieåpnet mot Vipers på lørdag hjemme i Åsenhallen.

Godt forberedt
Som utfordrer blir ikke presset stort utenfra. Det er mer kravene til egne prestasjoner og mål som danner spenning og forventning. -De første kampene er alltid viktige. Vi føler oppkjøringen har vært god. Både enkeltspillere og laget har hatt en fin progresjon, sier Rælingens hovedtrener Ane Mällberg.

Leverte en god seriestart mot Vipers
Sola har målsetting om sluttspillplass. De leverte 45 meget gode minutter i sin første kamp på hjemmebane mot seriefavoritten Vipers. Deres førsteoppstilling holder høyt nivå. Bakspillerrekka med Holta, Knutsen og Novak leverer solid og er gode til å variere spillet. Dette gir rom til kombinasjoner med linjespilleren. Den store stjernen er uten tvil Camilla Herrem. Med spilleglede, humør og stor lyst til å levere det lille ekstra er hun x-faktoren i laget. Det store spørsmålet er om Sola innehar stor nok bredde til å stå løpet i kamper som blir jevne til siste slutt.

Les også: Absolutt godkjent mot Vipers

Forventer hard kamp
Steffen Stegavik er den fjerde hovedtreneren de siste tre årene hos Sola. Åtte av femten spillere er nye i årets tropp, så Stegavik er ikke enig i påstanden om at laget kan skilte med kontinuitet. -Vi er i startfasen med et prosjekt med Sola nå. Vi har langt igjen til dit vi vil være, men det har sett fornuftig ut i starten. Prestasjon mot Vipers i første kamp var god i 40-50 minutter. Vi gleder oss til å komme til nyopprykkede Rælingen å spille på onsdag. Som lag er vi forberedt på en hard kamp. Det viser seg alltid at nyopprykkede lag kommer inn i starten på sesongen med ekstra energi og tar med seg seierfølelsen som man hadde mye i 1.divisjon, sier Stegavik.