Wollik: -Vi var ikke skarpe nok i 2.omgang – Ravens

Wollik: -Vi var ikke skarpe nok i 2.omgang

Anniken Wollik var kampens beste spiller, men høyrekanten fremhevet lagvenninnene etter oppgjøret i Rema 1000-ligaen mot Tertnes. -Det er jobben jentene gjør bakover som gir meg mulighetene, spesielt i 1.omgang.

Spillet og initiativet gikk i bølger
Det startet som et lite mareritt for håndballjentene fra Rælingen. Før det var spilt 90 sekunder hadde Tertnes scoret tre uten at hjemmelaget hadde hatt en eneste god avslutning på mål. Så skrudde de på bryteren. I det fjerde minuttet hadde de kjempet seg i kapp til stillingen 3-3. Slik skulle det fortsette utover i omgangen. Tertnes litt foran, og Rælingen ajour. Forsvarsspillet viste periodevis høy klasse, men hovedtrener Ane-Mällberg ønsket likevel et enda mer dynamisk forsvarsspill i pausepraten med jentene.

Det er lov å være skuffet, men vi er gode til å omstille oss og henter opp forspranget til Tertnes gang på gang

Ane Mällberg

Kjempet godt
-Vi var ikke like skarpe og klarte ikke å skape like mye etter pause fortsetter 10-målscorer Anniken Wollik. Mällberg synes likevel spillerne viste mye bra. -Det er lov å være skuffet, men vi er gode til å omstille oss og henter opp forspranget til Tertnes gang på gang. Jentene er med og kjemper godt helt til siste slutt, Det er også grunn til å ta med at vi scorer 29 mål, som er det meste vi har gjort så langt i seriespillet, sier Mällberg

Kampen var jevn til det stod mindre enn ti minutter igjen. Wollik kom igjen i rampelyset da hun pådro seg en utvisning med bare seks minutter igjen på klokka. Fire mål virket da som en for stor oppgave å ta igjen. Dermed kunne Tertnes ta med seg poengene hjem til Bergen.

Videointervju med Ane Mällberg etter kampen

Rosa sløyfe-kamp påvirket av smittesituasjonen
Rælingen markerte sin Rosa sløyfe-aksjon ved å spille i rosa drakter. Kampen skulle egentlig ha vært spilt søndag 25.oktober, i måneden der aksjonen markeres. Dette oppgjøret ble utsatt grunnet Covid-19 smitte hos Tertnes. Også dette oppgjøret ble merket av korona-viruset. Tertnes hadde en spiller hjemme i karantene, mens Emma Holtet ble satt ut av gruppa i påvente av svar på en nærkontakt som kan være smittet.