Endelig kamp igjen! Møter Tertnes i Marikollhallen – Ravens

Endelig kamp igjen! Møter Tertnes i Marikollhallen

Etter smitte og karantene er det lys i tunellen. Rælingens håndballkvinner gleder seg til å komme tilbake til en hverdag med kamper. Onsdag 11.november kommer Tertnes på besøk.

Også Bergenserne har dessverre vært rammet av Covid-19. Etter E-cup i utlandet fikk fire spillere koronaviruset. Det medførte utsettelse at kampen søndag 25.oktober som skulle vært spilt i Skedsmohallen. Tertnes har siden spilt fire kamper i perioden RHK har vært satt på sidelinjen.

Rælingen har brukt karanteneperioden til egentrening og videomøter der målsettingen er å stille best mulig forberedt til kamp. Tertnes ligger trygt plassert på øvre del av tabellen og og jager nok en plassering høyt oppe.

Spilles uten publikum. Er du vår sofapatriot?
Smittesituasjonen i samfunnet er krevende. Vi er heldige som likevel får spille kamper, men det er trist at det blir uten publikum. Til denne kampen kan du likevel støtte oss. Les også: Er du vår sofapatriot?

Ikledd rosa drakter
Den opprinnelige kampen var Rælingens rosa sløyfe-kamp. Klubben velger likevel å markere avslutningen på den vellykkede draktauksjonen ved å spille i rosa drakter i denne kampen.