Ingen oddsbombe i Aquarama – Ravens

Ingen oddsbombe i Aquarama

Rælingen hadde som målsetting å fokusere på utvikling i Rema 1000-liga oppgjøret mot Vipers. De fikk en god porsjon læring, for laget fra Kristiansand hadde ikke på håndbrekket.

Kampen startet verst tenkelig for RHK. Caroline Martins måtte plukke seks baller ut av eget nett før jentene fikk sin første scoring. Det manglet ikke på scoringssjanser, men ballen kom ikke frem dit den skulle, i motstanderens mål. I det første kvarteret 2.omgang hang Rælingen bedre med. I denne perioden tapte laget 10-7. Så ble det noen helsvarte minutter der Vipers briljerte og holdt oppvisning foran sitt hjemmepublikum. Det ble slik de aller fleste i hallen hadde forventet. En overbevisende seier til hjemmelaget.

Videointervju med Ane Mällberg etter kampen

RHK-trener Ane Mällberg var fornøyd med at hun fikk brukt samtlige spillere, noe som ga verdifull erfaring. -Det er en hard realitet og vi blir straffet veldig hardt. Vi har jo flere perioder der vi holder på eget spill. Når vi har fart inn i ballen får vi til gode ting. Nå er det fullt fokus på ny kamp på søndag, forteller Mällberg i garderoben etter kampen.

Les også: Knust av stjernegalleri: – Dette er spillere jeg hadde som forbilder da jeg var liten (Romerikes Blad)

Emma Holtet ble kåret til beste RHK-spiller mot Vipers