Ønsket en utfordring og andre rammer – Ravens
emma holtet_raelingen mot molde sept 2020

Ønsket en utfordring og andre rammer

Emma Holtet er snart på flyttefot. Nå går håndballkarrieren videre til byen mellom de syv fjell. Linjespilleren startet håndballkarrieren i Ull/Kisa før turen gikk videre til Nit-Hak. De siste sesongene har hun vært fast inventar både på Rælingens elitelag og det norske juniorlandslaget.

Romeriksjenta har vært en del av elitelagets kaptein-team og hatt en betydelig rolle i laget. Nå følte hun seg klar for nye utfordringer i andre omgivelser. Da Tertnes kom på banen ble fristelsen stor. -Jeg flytter til et nytt sted med et veldig godt lag. Jeg tror Tertnes vil bli perfekt for meg. Det er et godt etablert elitelag, som er sultne på mer. De spiller også Europacup noe jeg synes er ekstra kult.

Emma har forventninger til at det nye laget kan bruke hennes styrker. -De har hatt og har mange dyktige spillere. Det er et hurtig lag, som er smarte i spillet og dyktige på å bruke blant annet linjespiller. Jeg håper og tror vi kan være blant de fem beste og mener at det bør være en målsetting. Jeg har høye forventninger til meg selv og håper på å bidra i laget slik at vi når målene.

Tiden i Rælingen setter Emma svært høyt. -Det har vært mange fine opplevelser i tiden min i klubben. Det som står høyest er nok NM20 tiden. Den reiser var helt unik og skikkelig morsom. Debuten i eliteserien var også veldig morsom. Jeg elsker virkelig klubben av hele mitt hjerte og vil savne spillerne, trenerne og støtteapparatet. Jeg tenker også på de gode stundene i garderoben, is etter trening og mye mer, sier Emma med latter.

21-åringen har både drømmer og ambisjoner. Noen av dem inkluderer reisen videre med landslaget. I den første uken av juni skal hun på rekruttlandslagssamling og representerer Rælingen for siste gang i denne omgang. -Om 5 år håper jeg å ha nådd A-landslaget. Det er min stor drøm. Samtidig håper jeg å spille for en av Europas store klubber på et tidspunkt, avslutter den blide Jessheimjenta.