Rikke Arnesen med kontrakt til 2024: -Det merkes at vi har blitt mer profesjonelle – Ravens

Rikke Arnesen med kontrakt til 2024: -Det merkes at vi har blitt mer profesjonelle

For et år siden ble Rikke Arnesen tatt ut til månedens lag i Rema 1000-ligaen. Det er liten tvil om at den talentfulle venstrekanten har tatt store steg. Nå er hun klar for Ravens frem til sommeren 2024.

Rikke Arnesen i aksjon mot Molde

Gøy å tenke fremover
-Jeg har hatt gode samtaler med klubben. Det var deilig å bli ferdig og gøy å tenke fremover sammen med trenerne og laget, sier Rikke Arnesen.

Tatt steg
22-åringen som spiller i draktnummer 77 synes tiden siden i sommer da Ravens ble etablert har vært veldig bra. -Det merkes at klubben har blitt mer profesjonell. Kampene og arrangementene er større enn for et år siden. Det er også utrolig gøy at vi har tatt steg som lag. Det skaper masse god stemning og øker også kravene vi stiller til hverandre. Jeg har veldig stor tro på prosjektet Romerike Ravens, og mener sjansene er gode for å ta nye steg kommende sesong.

Godt samarbeid med makkeren
Venstrekanten trekker frem det gode samarbeidet med Anniken Wollik som makker i posisjonen. -Vi har blitt bedre kjent og lærer av hverandre. Da er det morsomt å være makkere. Som lag har vi også vist potensialet vårt. Selv om vi har gått på et par tap de siste kampene, synes jeg vi tar nye steg på trening hele tiden. Det hadde vært veldig digg å levere i de siste kampene. Da vil det være mulig å holde seg innenfor topp 8 i ligaen, avslutter Rikke.