Arnesen ute med bruddskade – Ravens

Arnesen ute med bruddskade

Supervingen Rikke Arnesen har hatt en strålende sesong. Venstrekanten er nå ute i minst fire uker etter brudd i en finger på høyre hånd.

Er ved godt mot
Arnesen har opplevd flere opp- og nedturer som håndballspiller. I inneværende sesong har hun vært blant de toneangivende spillerne og vist mye lekent og underholdende spill. Skader er en del av håndballen og Rikke er ved godt mot. -Skaden oppstod ved et uhell under lek på oppvarming. Fire uker uten å kaste ball er selvfølgelig kjipt, spesielt fordi vi allerede har vært fire uker uten. Likevel er det en fin periode å ta steg fysisk og gjøre seg klar til neste sesong. Planen er også å se noen håndballklipp sammen med Ane og analysere litt situasjoner fra tidligere kamper. Sånn sett er jeg veldig positiv til de neste ukene. Jeg tror det er fint mulig å bli enda mer klar for neste sesong til tross for en brukket finger, sier Rikke Arnesen.

Les også: Rikke Arnesen på månedens lag i REMA 1000-ligaen

Artikkelen fortsetter under bildet

Osteopat Jan-Andreas Fosnæs har brukt mer tid på smittevern enn skader denne sesongen.

Hvile er viktig for å unngå «dropfinger»
Å få skade i hånden eller fingre kan være ganske alvorlig for en håndballspiller. Rælingens medisinske ansvarlige, Jan-Andreas Forsnæs, som også er osteopat, har brukt mer tid på smittevern enn skader denne sesongen. -De aller fleste blir bra av en slik skade, det viktigste ved bruddskader som Rikke opplever nå er tilstrekkelig hvile, slik at man ikke får det vi kaller for dropfinger. Hånd og fingerskader i håndball er nok vanligere en statistikken viser. Skader som for eksempel forstuinger registres sjelden. I slike tilfeller kan man sammenlignet med brudd starte gradvis med aktivitet etter en uke, med aktivtetstape. En skade som dette kan ta litt, men nå får hun muligheten til å bruke denne tiden godt. Det blir mindre stress på alle måter, og Rikke vil garantert komme tilbake sterkere og bedre enn det hun var, sier Jan-Andreas Fosnæs.